![Anelli salati al Parmigiano Reggiano Anelli salati al Parmigiano Reggiano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6b56790cd49faa362c29776cce2b8f52/Derivates/b921b408becf67c2764f9e9756105c32b1be5f5a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di burro morbido
- 20 g di panna acida (10% di grassi)
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 100 g di farina
- 15 g di semi di sesamo, tostati
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 447 kJ / 106.8 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 271.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gamberi e calamari speziati
20 min
Muffin al cappuccino
1 Std.
Focaccia di patate in padella
1 Std.
Nuggets di pollo con salsa soyanesa ai sottaceti (senza uova)
1 Std.
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1 Std.
Torta ricotta e cocco
1 Std.
Sovracosce di pollo in salsa BBQ e pane al mais
Ninguna valoración
Pane al cacao con noci e pistacchi
3h
Girelle di pizza salame e pesto
2 Std. 45 Min
Tortine ricotta e cioccolato
1 Std.
Biscotti per la mia mamma
3h
Focaccia al latte
6 Std. 30 Min