Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di burro morbido
- 20 g di panna acida (10% di grassi)
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo
- 100 g di farina
- 15 g di semi di sesamo, tostati
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 447 kJ / 106.8 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 271.4 mg
Alternatywne przepisy
Mandorle ricoperte cioccolato bianco e cocco
1h
Crema ai biscotti Lotus®
10 min.
Taralli alle cipolle
3h 30 min.
Cracker integrali al rosmarino
2h
Pane cicci
4 Std. 30 Min
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30 min.
Pane al pomodoro
16h
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto (TM6)
15 min
Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano
3h
Gattò di patate e spinaci
2h
Brioche salata prosciutto, formaggio e cipolle
4h
Medaglioni di broccoli e patate
1h 30 min.