Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di uva passa
- 45 g di albicocche secche denocciolate
- 60 g di fichi secchi
- 130 g di acqua
- 160 g di latte
- 160 g di yogurt greco
- 1 cucchiaio di miele
- 20 g di lievito di birra fresco
- 20 g di olio di semi di girasole
- 600 g di farina tipo 00
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1312.7 kJ / 313.7 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 63.2 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 1065.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brioches ripiene alle mele
4 Std.
Plumcake mediterraneo formaggio e verdure
50 Min
Pane in cassetta pepe e curcuma
4 Std.
Impasto per pizza di segale
2 Std. 10 Min
Impasto per pane veloce
45 Min
Pagnotta rustica
3 Std.
Piccoli Babka (senza lattosio)
4 Std.
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3 Std. 20 Min
Pane dolce per la colazione
1 Std. 30 Min
Impasto base per pane
1h
Panini morbidi dolci
1 Std. 30 Min
Focaccia
6 godz.