Bagel con bacon e uova

Bagel con bacon e uova

4.5 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
10 porzioni

Składniki

Uova sode
  • 5 uova fredde da frigorifero
  • 1000 g di acqua
Bagel
  • 730 g di acqua
  • 7 g di lievito di birra fresco
  • 20 g di zucchero
  • 120 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 130 g di farina manitoba
  • 5 g di sale
  • ½ cucchiaino di latte in polvere (opcjonalnie)
  • 5 g di olio di semi di girasole
  • 15 g di burro a temperatura ambiente
  • 30 g di succo di limone
  • 1 uovo sbattuto
  • 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo o di papavero
  • 10 fette di Cheddar
  • 20 fette di bacon affumicato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 187.3 kcal / 783.9 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 8.3 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Sód 300.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...