![Bagel con bacon e uova Bagel con bacon e uova](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ab6cd17cd19ea2fed50898d8acb2c91b/Derivates/81ff6bfcea87654051a58c4ccd88a579fa4b1a0f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Uova sode
- 5 uova fredde da frigorifero
- 1000 g di acqua
Bagel
- 730 g di acqua
- 7 g di lievito di birra fresco
- 20 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00 + q.b.
- 130 g di farina manitoba
- 5 g di sale
- ½ cucchiaino di latte in polvere (opcjonalnie)
- 5 g di olio di semi di girasole
- 15 g di burro a temperatura ambiente
- 30 g di succo di limone
- 1 uovo sbattuto
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo o di papavero
- 10 fette di Cheddar
- 20 fette di bacon affumicato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 783.9 kJ / 187.3 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 8.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 300.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fudge cake
5 Std.
Rösti svizzero (TM6)
9 Std.
Sushi misto (per 1 persona)
10 Std. 30 Min
Buddha bowl riso, verdure e pollo (TM6)
1h
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Grissini al formaggio con pesto di verdure
1h 30min
Wraps con verdure e crema alle erbe (TM6)
45min
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4 Std. 30 Min
Panini al vapore e bevanda a base di soia
1h 30min
Pane rustico ripieno
29 godz.
Pane arabo
3 godz. 30 min
Pizza napoletana
9 Std.