
Urządzenia i Akcesoria
Cioccolata calda arancia e zafferano
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 tazze
Składniki
-
arancia, preferibilmente biologica1
-
di zucchero di canna40 g
-
di fecola di patate40 - 50 g
-
di latte intero700 g
-
di zafferano (0.15 g)1 bustina
-
di cioccolato bianco a pezzi160 g
-
di liquore all'arancia30 g
Wartości odżywcze na 1 tazza
Kalorie
458.3 kcal /
1917 kJ
Białko
9.6 g
Tłuszcz
18.8 g
Węglowodany
62.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Sód
128.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fantasie al cioccolato
6 Przepisów
Włochy
Włochy