Urządzenia i Akcesoria
Potatoes with Bacon and Hash
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
bacon, cured, smoked, sliced cut into pieces (2.5 cm/1 in.)225 g
-
water600 g
-
potatoes cut into pieces (5 cm/2 in.)570 g
-
garlic cloves halved3
-
extra virgin olive oil15 g
-
onions cut in wedges200 g
-
jalapeño pepper destemmed and deseeded½
-
salt½ tsp
-
black pepper, freshly ground¼ tsp
-
eggs, large4
-
green onions chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
779.6 mg
Białko
19.3 g
Kalorie
2084.9 kJ /
498.3 kcal
Tłuszcz
32.7 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
31.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mother's Day with Degrenne
6 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Grisons Barley Soup
55 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Spanish Rice
35 min
Yogurt Custard Toast with Bacon
40 min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6 godz. 30 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Bibimbap burrito
45 min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 min
Japanese ramen noodle soup
1 godz. 50 min
Risotto bolognese
45 min
Tomato and bacon spaghetti
35 min