Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 225 g bacon, cured, smoked, sliced, cut into pieces (2.5 cm/1 in.)
- 600 g water
- 570 g potatoes, cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 3 garlic cloves, halved
- 15 g extra virgin olive oil
- 200 g onions, cut in wedges
- ½ jalapeño pepper, destemmed and deseeded
- ½ tsp salt
- ¼ tsp black pepper, freshly ground
- 4 eggs, large
- green onions, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2084.9 kJ / 498.3 kcal
- Białko
- 19.3 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.2 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 779.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 Min
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2 Std. 40 Min
Spanish Rice
35 min
Lemon Rice
15 Min
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2h 55min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6sa 30 dk
Shoofly Cake
1h 45 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Tomato and Feta Pasta
50 Min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
50 Min
Pork Wellington with Green Pea Duxelles and Champagne Sauce
1h 15min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min