Urządzenia i Akcesoria
芋頭麵疙瘩排骨蒜蒜鍋
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
食材準備
-
蒜球 (整球)3
-
鴻喜菇100 克
-
豬小排 切塊,以熱水川燙去血水300 克
-
蝦米 泡水30 克
-
乾干貝 泡水泡軟40 克
-
水1000 克
-
芋頭 去皮,切塊350 克
芋頭麵疙瘩
-
高筋麵粉200 克
-
杜蘭小麥粉50 克
-
蛋黃1
-
帕瑪森起士粉2 大匙
-
水 (詳見要訣)70 - 100 克
-
水1500 克
-
鹽½ 茶匙
排骨蒜蒜鍋
-
鮮奶油200 克
-
娃娃菜 剖半對切100 克
-
蒜苗 切片,蒜白和蒜綠分開30 克
-
中卷 切圈1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 人份
Sód
3650.2 mg
Białko
154.2 g
Kalorie
14369.3 kJ /
3434.3 kcal
Tłuszcz
161.2 g
Błonnik
31.5 g
Tłuszcz nasycony
73.9 g
Węglowodany
349.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
五星鍋物
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan