Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, divided
- ½ tsp ground black pepper, divided
- 1 - 2 lemons, preferably organic, zest (2 tbsp) and juice (approx 2 oz)
-
4
Mahi-mahi fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)
lub 4 white fish fillet (any type of white fish, (4-7 oz each, max of 28 oz) - 7 oz mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery, turnips), cut into pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 18 oz water
- 14 oz potatoes, peeled, sliced (⅛ in. thick)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1721 kJ / 412 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 2.6 g
Alternatywne przepisy
Cod with Citrus Butter
50p
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40p
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40p
Apple Sauce
20min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35p
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1óra 15p
Ratatouille
40p
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50p
Chopped Vegetable Salad
10p
Salmon and Lemon Rice Salad
40p
Coconut Sautéed Shrimp
35p
Lemon Garlic Broccoli
20min