Urządzenia i Akcesoria
Tortilla Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
Roma tomatoes halved, deseeded6
-
garlic cloves2
-
white onion halved2 ½ oz
-
8 ½ oz waterchicken stock8 ½ oz
-
salt1 tsp
-
1 ancho chiliancho chili powder1 ½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cubed (⅓ in.)5 oz
-
avocado peeled and cubed (⅓ in.)1
-
fresh cilantro leaves to garnish
-
sour cream to serve
-
lime cut into 6 wedges, to serve1
-
tortilla strips as needed, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
687.3 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
1263.5 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
49.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Noodle Soup
50 min
Turkey Chili
45 min
Tinga de Pollo
40 min
Pico De Gallo
15 min
Shrimp Scampi
40 min
Chicken Enchiladas
40 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 min
Italian Wedding Soup
1 godz. 15 min
Southwest Quinoa
40 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min