Watermelon and Salmon Ceviche Stack
TM6 TM5

Watermelon and Salmon Ceviche Stack

4.3 (6 ocen)

Składniki

  • 1 fresh jalapeño chili, stem and seeds removed
  • 1 oz red onion, cut into pieces
  • 4 sprigs cilantro, leaves only
  • ⅛ tsp ground cumin
  • ⅛ tsp paprika
  • ⅛ tsp salt
  • ⅛ tsp ground black pepper
  • 9 oz fresh salmon fillets, skinless, cut into pieces (¼ in.)
  • 1 oz lime juice
  • 2 tsp avocado oil
  • 28 - 30 oz watermelon (approx. ¼ watermelon)
  • ½ avocado, flesh only, cubed (¼ in.)
  • Tabasco sauce, to taste (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
209 kJ / 49 kcal
Białko
3.2 g
Węglowodany
2.8 g
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy