Urządzenia i Akcesoria
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
25 pieces
Składniki
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (opcjonalnie) to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3.2 g
Kalorie
209 kJ /
49 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Guacamole
5 Min
Quick Thai Chicken Curry
40 Min
Basil Pesto
10 Min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 Min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Yellow Chicken Adobo
50 Min
Blood Orange Margarita
15 Min
Citrus Margarita
10 Min
Caesar Salad
30 Min
Ceviche
1 Std. 10 Min
Squid Ink Pasta
1 Std.
Game Day Guacamole
1 Std.