Urządzenia i Akcesoria
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
25 pieces
Składniki
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (opcjonalnie) to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3.2 g
Kalorie
209 kJ /
49 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pozole Verde
2 godz.
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 godz. 30 min
Chicken Mole
50 min
Picadillo (Texas Hash)
40 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Caesar Salad
30 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Pollo Pibil
1 godz. 30 min
Salmon Burger
35 min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Tinga de Pollo
40 min