Urządzenia i Akcesoria
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
25 pieces
Składniki
-
fresh jalapeño chili stem and seeds removed1
-
red onion cut into pieces1 oz
-
cilantro leaves only4 sprigs
-
ground cumin⅛ tsp
-
paprika⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless cut into pieces (¼ in.)9 oz
-
lime juice1 oz
-
avocado oil2 tsp
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)28 - 30 oz
-
avocado flesh only, cubed (¼ in.)½
-
Tabasco sauce (opcjonalnie) to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3.2 g
Kalorie
209 kJ /
49 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spanish Tapas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Guacamole
5min
Basil Pesto
10min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Citrus Margarita
10min
Tuna Tartare
40min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Pozole Verde
2h
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min