Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Crab Stack
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
jumbo shrimp unpeeled4
-
salt to taste, divided1 tsp
-
jasmine rice2 ½ oz
-
water30 oz
-
jumbo lump crab meat drained, (3.5 oz when drained)6 oz
-
avocado small (approx. 3 oz flesh)1
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chopped cilantro, to garnishmicro herbs to garnish
-
2 tbsp soy sauceponzu sauce2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1109 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Biltmore Veal Fricassee
1 godz. 20 min
Steak Tartare
15 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Tuna Tartare
40 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 min