Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Crab Stack
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
jumbo shrimp unpeeled4
-
salt to taste, divided1 tsp
-
jasmine rice2 ½ oz
-
water30 oz
-
jumbo lump crab meat drained, (3.5 oz when drained)6 oz
-
avocado small (approx. 3 oz flesh)1
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chopped cilantro, to garnishmicro herbs to garnish
-
2 tbsp soy sauceponzu sauce2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1109 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Choron Sauce
20 min
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 min
Stracciatella Ice Cream
13 godz. 30 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Caesar Salad
30 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Baked Spinach and Eggs
35 min