Urządzenia i Akcesoria
Shrimp and Crab Stack
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions
Składniki
-
jumbo shrimp unpeeled4
-
salt to taste, divided1 tsp
-
jasmine rice2 ½ oz
-
water30 oz
-
jumbo lump crab meat drained, (3.5 oz when drained)6 oz
-
avocado small (approx. 3 oz flesh)1
-
lemon juice2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chopped cilantro, to garnishmicro herbs to garnish
-
2 tbsp soy sauceponzu sauce2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1109 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spaghetti Carbonara
40 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Steak Tartare
15 min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 min
Squid Ink Pasta
1 godz.
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45 min
Refried Beans
4 godz. 10 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Chicken Enfrijoladas
50 min