Shrimp and Crab Stack

Shrimp and Crab Stack

4.6 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 portions

Składniki

  • jumbo shrimp unpeeled
    4
  • salt to taste, divided
    1 tsp
  • jasmine rice
    2 ½ oz
  • water
    30 oz
  • jumbo lump crab meat drained, (3.5 oz when drained)
    6 oz
  • avocado small (approx. 3 oz flesh)
    1
  • lemon juice
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • micro herbs to garnish
    chopped cilantro, to garnish
  • ponzu sauce
    2 tbsp
    2 tbsp soy sauce

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 265 kcal / 1109 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...