Urządzenia i Akcesoria
Spicy Beef with Red Peppers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Spanish onion cut into pieces45 g
-
parsley, fresh leaves and tender stems3 - 4 sprigs
-
olive oil30 g
-
red bell pepper cut into pieces (approx. 2.5 cm300 g
-
chopped tomatoes, canned100 g
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
brown sugar2 tsp
-
cayenne pepper, dried, flake2 pinches
-
veal meat rump or tenderloin450 - 500 g
-
black pepper, ground to season, to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
688.3 mg
Białko
25.4 g
Kalorie
985.1 kJ /
235.5 kcal
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
Tzatziki
Brak ocen
Three Egg French Omelet
30 min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30 min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10 godz. 30 min
Beef Stew in Bread Bowls
6 godz. 30 min
Poached Eggs
15 min
Chicken Afritada
30 min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 min
Bicol Express
45 min
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min