Bœuf épicé aux poires

Bœuf épicé aux poires

4.1 11 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 40 g d'huile d'olive
  • 4 gousses d'ail
  • 500 g de viande de bœuf, morceaux à bourguignon en cubes (2 cm)
  • 60 g d'oignons nouveaux
  • 60 g de sauce de soja
  • 20 g d'huile de sésame
  • 2 c. à soupe de sucre roux
  • ½ c. à café de flocons de piment rouge, type pul biber
  • 1 c. à café de gingembre en poudre
  • 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
  • 2 c. à soupe de pâte de piment rouge gochujang
  • 125 g de poires pelées et coupées en morceaux (2 cm)
  • persil frais haché

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 334.3 kcal / 1398.7 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 20.4 g
Węglowodany 18.3 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 1428.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...