Urządzenia i Akcesoria
Marilleneis
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Zucker100 - 150 g
-
Marillen reif, in Stücken (3 cm), gefroren (siehe Tipp)500 g
-
Schlagobers100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
745 kJ /
178 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Es gibt Eis
24 Przepisy
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Marillenmarmelade
35 Min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 Std. 5 Min
Zitronenmelissesirup
5 Std. 10 Min
Marillennektar
2 Std.
Ribiselgelee
55 Min
Eiaufstrich mit Topfen
10 Min
Marillenröster
30 Min
Zwetschken-Mohn-Marmelade mit Rum
55 Min
Zwetschkenröster
1 Std. 30 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min
Schneller Schokokuchen mit weichem Kern
30 Min