Urządzenia i Akcesoria
Marillennektar
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
7 Flaschen
Składniki
-
frische Marillen entkernt, geviertelt (siehe Variation)900 g
-
Wasser530 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst40 g
-
Zucker450 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Flasche
Białko
1 g
Kalorie
1342 kJ /
320 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marillenröster
30 min
Marillenmarmelade
35 min
Marilleneis
15 min
Marillenlikör mit Chili
50 min
Marillenmarmelade mit Vanille
1 godz. 5 min
Zitronenmelissesirup
5 godz. 10 min
Ribisel-Apfelessig
4 godz. 20 min
Ribiselgelee
55 min
Nusszwieback
7 godz. 50 min
Powidl
8 godz.
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Mini-Schaumrollen
1 godz. 40 min