Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- water, to fill bowl halfway
- 225 g turnip, peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 170 g spring carrot, large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
- 225 g beetroot, golden, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
- 225 g beetroots, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
-
170
g sweet potato, peeled, ends trimmed. Trimmed if
necessary to fit the blade width - 225 g potato, waxy, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 3 garlic cloves
- 60 g shallot, halved
- 60 g butter, unsalted, in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tsp black pepper, ground
- 1 tsp thyme, fresh, leaves only
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 583.6 kJ / 139.5 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 19.4 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.9 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 383.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
All-in celery juice shots
5min
Grab and Go Breakfast Wrap
30 min
Oven Baked Vegetable Crisps (TM6)
1 godz. 45 min
Roasted Chickpeas
1h
Steamed Corn on the Cob
25min
Spring greens
10min
Basic Green Smoothie
5min
Boosted Super Green Juice
10min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45 min
Beet-Tox (Metric)
10min
Seitan
40 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
20 min