Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Roasted Root Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portion
Składniki
-
water to fill bowl halfway
-
turnip peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width225 g
-
spring carrot large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher170 g
-
beetroot, golden, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width225 g
-
beetroots, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width225 g
-
sweet potato peeled, ends trimmed. Trimmed if170 g
necessary to fit the blade width -
potato, waxy peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width225 g
-
garlic cloves3
-
shallot halved60 g
-
butter, unsalted in pieces60 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground1 tsp
-
thyme, fresh leaves only1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
383.4 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
583.6 kJ /
139.5 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
19.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Beef Sukiyaki
Brak ocen
S'more Brownie Cups
55 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Shredded Chicken Noodle Salad with Green Miso (Diabetes)
55 min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 godz. 15 min
Beef and Vegetables with Parmesan Yorkshire Puddings
Brak ocen
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Date and Oat Drink
20 min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 godz. 15 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50 min