Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Roasted Root Vegetables
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 portion
Składniki
-
water to fill bowl halfway
-
turnip peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width225 g
-
spring carrot large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher170 g
-
beetroot, golden, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width225 g
-
beetroots, raw peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width225 g
-
sweet potato peeled, ends trimmed. Trimmed if170 g
necessary to fit the blade width -
potato, waxy peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width225 g
-
garlic cloves3
-
shallot halved60 g
-
butter, unsalted in pieces60 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, ground1 tsp
-
thyme, fresh leaves only1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
383.4 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
583.6 kJ /
139.5 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
19.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Spiralize Your Life
21 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Vegetable Massaman curry
45 min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
Brak ocen
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Onion Skin Broth
1 godz. 5 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Pumpkin Seed Pesto
10 min
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Walnut and spinach pesto
5 min