Gluten Free Dinner Rolls
TM6 TM5

Gluten Free Dinner Rolls

5.0 (1 ocena)

Składniki

All-Purpose Gluten Free Flour

  • 200 g quinoa, white
  • 100 g chia seeds
  • 200 g cornstarch
  • 100 g arrowroot flour

Dinner Rolls

  • 170 g water
  • 30 g psyllium husk powder
  • 115 g whole milk
  • 60 g butter, unsalted
  • 60 g sugar
  • 1 packet/envelope dried yeast
  • 2 tsp baking powder
  • 1 tsp xanthan gum
  • 2 eggs, large, divided
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp seasoning, type everything bagel (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
2330.5 kJ / 557 kcal
Białko
14.2 g
Węglowodany
84.9 g
Tłuszcz
19 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Błonnik
14.9 g
Sód
569.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy