![Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8C20B529-D27B-40C9-BA34-8DC4B23478B0/Derivates/080f51d8-3dc2-44ed-9401-9d904cbe2aab.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g olive oil
- 30 g water
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 180 - 200 g almond pulp, leftover from homemade almond milk (see tip)
- 1 tsp garlic powder
- ½ tsp fine sea salt
- 2 tsp ground linseed
- 1 tsp bicarbonate of soda
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, finely chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 410 kJ / 99 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Paleo Sandwich Bread
1h 30min
Almond Milk
8 godz. 40 min
Almond milk
1 Std. 5 Min
Vegan Cheese Alternative
6h 40min
Veganella - Vegan Mozzarella
6 godz. 10 min
Almond Milk
6 godz. 10 min
Raw Chocolate Brownies
30 Min
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35 min
Cashew Butter
50 Min