Urządzenia i Akcesoria
Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
olive oil20 g
-
water30 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
almond pulp leftover from homemade almond milk (see tip)180 - 200 g
-
garlic powder1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground linseed2 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.1 g
Kalorie
410 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Węglowodany
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond Milk
8h 40 min.
Peanut Butter
5 min.
Popcorn and Buckwheat Bread
2h
Peanut Butter Fudge (No Added Sugar)
2h 15 min.
Coconut Milk
25 min.
Almond milk
1h 5 min.
Coconut milk
5 min.
Almond Milk
6h 10 min.
Gluten-free Artisan Bread
2h 30 min.
Chocolate, Banana and Almond Ice Cream (No Added Sugar)
12h 10 min.
Cashew Butter
50 min.
Raw Chocolate Brownies
30 min.