Urządzenia i Akcesoria
黑胡椒豆腐肉片捲
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
雞蛋豆腐 (一盒)300 克
-
牛五花肉片150 克
-
青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開15 克
-
蒜頭5 克
-
黑胡椒粗粒½ 茶匙
-
油20 克
-
鴻喜菇120 克
-
米酒25 克
-
醬油25 克
-
白醋1 茶匙
-
糖½ 茶匙
-
水70 克
-
蠔油10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
618.8 mg
Białko
24 g
Kalorie
1007.3 kJ /
240.7 kcal
Tłuszcz
13.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
秋冬山珍
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan