黑胡椒豆腐肉片捲

黑胡椒豆腐肉片捲

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 雞蛋豆腐 (一盒)
    300 克
  • 牛五花肉片
    150 克
  • 青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開
    15 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • 鴻喜菇
    120 克
  • 米酒
    25 克
  • 醬油
    25 克
  • 白醋
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 70 克
  • 蠔油
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 618.8 mg
Białko 24 g
Kalorie 1007.3 kJ / 240.7 kcal
Tłuszcz 13.5 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...