Urządzenia i Akcesoria
Spiralizowane suszone jabłka z czekoladą (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
20 sztuk
Składniki
-
60 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
-
1000 g wody
-
800 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych w 4-5 cm ćwiartki (patrz wskazówka)
-
100 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
75 g śmietany, min. 30% tłuszczu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
4.9 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
269 kJ /
64.3 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
2.1 g
Węglowodany
8.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cake pops na święta
6 godz.
Cytrynowe cake pops
4 godz. 30 min
Galaretki z owocami
1 godz. 35 min
Truskawkowa iced matcha
5 min
Kokosowe półkule z truskawką i bezą
12 godz.
Bowl z plackami z tartego selera i jajkiem na miękko (TM5)
25 min
Wrapy z pastą z groszku i fety i pomidorkami
10 min
Cake pops „Ciasteczkowe potwory”
3 godz.
Chałka z waniliową kruszonką
1 godz. 5 min
Domek z piernika (z silikonowej formy)
1 godz. 30 min
Amerykańskie kruche ciasteczka (w stylu crumble cookies)
40 min
Bułeczki bao z wieprzowiną w sosie BBQ
2 godz. 10 min