Urządzenia i Akcesoria
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
white cabbage (approx. 650 g), thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube½
-
carrots trimmed and peeled2
Poached chicken
-
hot water1500 g
-
Chicken stock paste1 ½ tsp
-
skinless chicken thigh fillet or chicken breast, cut into pieces (4-5 cm)400 - 500 g
-
garlic clove1
-
fresh herbs (approx. 30 g)1 - 2 bunches
Dressing and assembly
-
mayonnaise50 g
-
natural yoghurt50 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
262.7 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
731.4 kJ /
174.8 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tagliatelle with pumpkin
45 min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Boba Cheesecake
6 godz. 45 min
Pink Crêpes with Chickpea and Almond Hummus
35 min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1 godz.
Minty vodka lemonade (Diabetes)
10 min
Chile con queso cob loaf
40 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min