Urządzenia i Akcesoria
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
white cabbage (approx. 650 g), thickest part of the core removed, cut in wedges to fit through feeder tube½
-
carrots trimmed and peeled2
Poached chicken
-
hot water1500 g
-
Chicken stock paste1 ½ tsp
-
skinless chicken thigh fillet or chicken breast, cut into pieces (4-5 cm)400 - 500 g
-
garlic clove1
-
fresh herbs (approx. 30 g)1 - 2 bunches
Dressing and assembly
-
mayonnaise50 g
-
natural yoghurt50 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
262.7 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
731.4 kJ /
174.8 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Browned pork mince
20 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 godz. 40 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Family Meatloaf
1 godz. 10 min
Sushi Rice
1 godz. 5 min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11 godz. 20 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Jasmine rice
40 min
Maple pecan ice cream
26 godz. 30 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Classic beef burgers
1 godz.
Frozen coconut Margarita
6 godz. 5 min