Urządzenia i Akcesoria
Steamed Frittata Egg Cups
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
9 portions
Składniki
-
non-stick spray oil
-
mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) cut into pieces85 g
-
red bell peppers cut in half, stems and seeds removed115 g
-
red onion cut into pieces60 g
-
vegetable oil15 g
-
bacon, sliced diced115 g
-
large eggs7
-
Dijon mustard1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
-
water570 g
-
fresh mixed herbs chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
358.9 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
767 kJ /
183.3 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Steam it Up in a Cup
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34 godz. 20 min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min
Traditional Mooncake
2 godz. 15 min
Broccoli and Bacon Tarts
45 min
Strawberry Shortcake Waffle
40 min
Steamed Egg Cups
20 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Spanish Rice
35 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 godz. 20 min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Chicken Salad Sandwich Wraps
15 min