Urządzenia i Akcesoria
Mini pavlovas à l’orange
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Pavlova
-
200 g de sucre
-
4 blancs d'œufs froids
-
1 pincée de sel
-
1 c. à café de jus de citron
-
1 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
-
4 oranges pelées, découpées en suprêmes
-
180 g de crème fraîche
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
68.3 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
1010.8 kJ /
241.6 kcal
Tłuszcz
6.1 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
45.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Petits pains moelleux
1 godz. 45 min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min
Bouillabaisse
40 min
Mini-cheeseburgers
2 godz. 40 min
Tarte aux pommes façon crumble (TM5)
2 godz. 30 min
Sirop chai
35 min
Pâté uranais
1 godz. 50 min
Soupe au vin de Soleure
1 godz.
Filet de truite sur lit de lentilles Beluga, fenouil et vinaigrette aux légumes
45 min
Sauce exotique
15 min
Mojito aux baies sans alcool
10 min
Risotto aux bolets
45 min