Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pavlova
- 200 g de sucre
- 4 blancs d'œufs, froids
- 1 pincée de sel
- 1 c. à café de jus de citron
- 1 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 4 oranges, pelées, découpées en suprêmes
- 180 g de crème fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1010.8 kJ / 241.6 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 45.6 g
- Tłuszcz
- 6.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 68.3 mg
Alternatywne przepisy
Pennette safran et crevettes
30min
Salade au cervelas et fromage (TM6)
25 min
Menu : Filets de truite à la crème d'asperges, riz et glace aux fruits
1h
Pain aux tomates et basilic
1h 45min
Tartelettes aux oignons
35 Min
Meringues de l'Emmental
2h 15min
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40min
Fromage d’Italie pané
40min
Escargots noix-cannelle
2h 10min
Forêt noire
2h 30 min
Brownies aux noix
Keine Bewertungen
Gâteau du Vully
2h 30 min