Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
TM6

Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée

3.0 (5 ocen)

Składniki

Slow-cooked Beef Short Rib

  • 50 g carrot, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 20 g shallot, halved
  • 35 g leek, white part only
  • 35 g sunflower oil
  • 250 g beef meat pieces, sinew free
  • 400 g beef short ribs (2 x 200 g pieces)
  • 1200 g water
  • 1 tsp cornflour, mixed with 1 tsp water (opcjonalnie)

Beetroot Purée

  • 150 g raw beetroot, peeled, cut in pieces (3 cm)
  • 20 g red wine
  • 80 g beetroot juice
  • 10 g apple cider vinegar
  • 10 g caster sugar

Cippolini Onions

  • 1000 g water
  • 50 g unsalted butter, diced
  • 10 g salt
  • 3 cippolini onions (approx. 70 g each), peeled
    lub spring onions, large, white bulb only

Serving

  • 1 tsp sunflower oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
5212 kJ / 1245.7 kcal
Białko
53.6 g
Węglowodany
25.8 g
Tłuszcz
102.5 g
Tłuszcz nasycony
46.8 g
Błonnik
4.1 g
Sód
2262.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy