Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 10 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Slow-cooked Beef Short Rib
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)50 g
-
shallot halved20 g
-
leek white part only35 g
-
sunflower oil35 g
-
beef meat pieces, sinew free250 g
-
beef short ribs (2 x 200 g pieces)400 g
-
water1200 g
-
cornflour (opcjonalnie) mixed with 1 tsp water1 tsp
Beetroot Purée
-
raw beetroot peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
red wine20 g
-
beetroot juice80 g
-
apple cider vinegar10 g
-
caster sugar10 g
Cippolini Onions
-
water1000 g
-
unsalted butter diced50 g
-
salt10 g
-
spring onions, large, white bulb onlycippolini onions (approx. 70 g each), peeled3
Serving
-
sunflower oil1 tsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2262.6 mg
Białko
53.6 g
Kalorie
5212 kJ /
1245.7 kcal
Tłuszcz
102.5 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
46.8 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables
1 godz. 20 min
Ham and Leek Pies
1 godz. 50 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 godz.
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Porcini Mushroom Risotto
35 min
Steamed Duck Dumplings with Sticky Plum Dipping Sauce
2 godz. 15 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 godz. 25 min
Spaghetti Carbonara
40 min