
Urządzenia i Akcesoria
Baby-friendly Turkey and Red Pepper Bolognese
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
celery washed, cut in pieces80 g
-
carrots washed, peeled, cut in pieces80 g
-
onions quartered160 g
-
olive oil25 g
-
roasted red peppers, preserved cut in pieces (4 cm) (see tip)200 g
-
turkey mince broken in pieces300 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée30 g
-
dried bay leaves3
-
ground black pepper¼ tsp
-
water for cooking pasta
-
whole milk100 g
-
dried penne pasta300 g
Wartości odżywcze na 160 g
Kalorie
138 kcal /
579 kJ
Białko
9.5 g
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
0.1 mg