Urządzenia i Akcesoria
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
10 pieces
Składniki
-
3 oz blanched almondsraw cashews3 oz
-
garlic clove½
-
roasted red peppers, preserved3 ½ oz
-
olive oil1 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil drained4 oz
-
sweet paprika2 tbsp
-
salt1 tsp
-
bread toasted (see Tip)10 - 12 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
425 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
810.3 kJ /
193.7 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Sauté
15 min
Vegetarian Tacos
Brak ocen
Zoodles with Broccoli Pesto
30 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Slow Cooked Beets
40 min
Berry Dream (TM6/7)
10 min
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Brak ocen
Berry Mojito Mocktail
Brak ocen
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1 godz.
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 godz. 15 min