Urządzenia i Akcesoria
Zucchini and Almond Pulp Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 slices
Składniki
-
zucchini trimmed, cut into pieces (2 in.)16 oz
-
sugar4 oz
-
large eggs2
-
leftover almond pulp from homemade almond milk (see Tip)6 oz
-
vegetable oil plus extra to grease2 ½ oz
-
vanilla extract1 tsp
-
all-purpose flour6 oz
-
baking powder1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
3 oz chopped almondschopped walnuts (opcjonalnie)3 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
234 mg
Białko
9 g
Kalorie
1272 kJ /
304 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Matcha Granola Muffins
25 min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 min
Chocolate Hazelnut Spread
45 min
Almond Milk
1 godz. 20 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Whole Wheat and Spinach Tortillas
1 godz. 15 min
Nut Milk (TM6 Metric)
10 min
Banana Walnut Muffins
35 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Seedy Almond Low Carb Bread
1 godz.
Superfood Breakfast Muffins
1 godz.
Cranberry Almond Cookies
1 godz. 20 min