Zucchini and Almond Pulp Bread
TM6 TM5

Zucchini and Almond Pulp Bread

4.7 (26 ocen)

Składniki

  • 16 oz zucchini, trimmed, cut into pieces (2 in.)
  • 4 oz sugar
  • 2 large eggs
  • 6 oz almond pulp, from homemade almond milk (see Tip)
  • 2 ½ oz vegetable oil, plus extra to grease
  • 1 tsp vanilla extract
  • 6 oz all-purpose flour
  • 1 tsp baking powder
  • ½ tsp baking soda
  • 1 tsp ground cinnamon
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground ginger
  • ¼ tsp ground nutmeg
  • 3 oz chopped walnuts
    lub 3 oz chopped almonds

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
1272 kJ / 304 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
31 g
Tłuszcz
18 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
4 g
Sód
234 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy