Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fermented Onions (at least two days before)
- 10 ½ oz red onions, halved or quartered to fit into feeder
- 16 oz water
- 1 ½ tsp salt
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 124.6 kJ / 29.8 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 6.9 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 879.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cherry Amaretto Dream
10 Min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6h 10 min
Cutter Beet Carpaccio
Keine Bewertungen
Mushroom Ragu with Zoodles
40 min
Medicine Ball Tea
20 Min
Shrimp and Potato Boil
40 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 Min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 Std. 10 Min
Everything Bagel Dip
10 Min
Fermented Onions (with Cutter)
72h 30min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5 Min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 Min