Urządzenia i Akcesoria
Cutter Fermented Onions
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Fermented Onions (at least two days before)
-
red onions halved or quartered to fit into feeder10 ½ oz
-
water16 oz
-
salt1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
879.6 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
124.6 kJ /
29.8 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cilantro Lime Sauce
10 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Skinny Strawberry Acai Lemonade
10 min
Cucumber Lemonade
10 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Medicine Ball Tea
20 min
Texas Caviar
15 min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min