Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'eau
- 500 g de farine de blé
- 55 g d'huile d'olive
- 3 c. à café de sel
- 50 g d'oignon, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
-
200
g de poivron rouge, coupés en morceaux (4 cm)
lub 200 g de poivrons variés, coupés en morceaux (4 cm) -
100
g de sauce tomate
lub 100 g de concassé de tomates - 150 g de mozzarella en billes
- 1 c. à café d'origan frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1500.7 kJ / 358.7 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 51.1 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 1052.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croquettes de poisson, sauce citronnée et riz coco
1h
Tortilla de pommes de terre en spaghetti
35min
Rougail morue
25min
Bouchées aux olives pimentées
30 min
Keftas au four
1 Std. 20 Min
Préfou à l'ail, au chèvre et au miel
3h
Bagels américains
2 Std. 50 Min
Gâteau au chocolat cétogène
45 min
Pizza ball
2 Std. 35 Min
Crème dessert au gianduja
4h 15min
Pancakes de pommes de terre irlandais (boxty)
35min
Gros beignets à la compote de pommes
3 Std. 40 Min