Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g d'eau
- 500 g de farine de blé
- 55 g d'huile d'olive
- 3 c. à café de sel
- 50 g d'oignon, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
-
200
g de poivron rouge, coupés en morceaux (4 cm)
lub 200 g de poivrons variés, coupés en morceaux (4 cm) -
100
g de sauce tomate
lub 100 g de concassé de tomates - 150 g de mozzarella en billes
- 1 c. à café d'origan frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1500.7 kJ / 358.7 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 51.1 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.6 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 1052.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture d’abricots
45min
Éclairs aux cerises
1h 15 min
Fond de viande
45min
Pâte umami
5 min
Paillassons de pommes de terre
Brak ocen
Gâteau d'abeilles avec glaçage
1h 25min
Tortilla de farine
1h
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45min
Tourte au chocolat-moka
4h 30 min
Gâteau cercueil au chocolat sans gluten
1 godz. 5 min
Gâteau aux 3 laits et liqueur de whisky
7 Std.
Focaccia aux tomates cerises
2h