Urządzenia i Akcesoria
Rosa gebratene Rindersteaks mit Sauce Béarnaise
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Zitronensaft30 g
-
Rinderfiletsteaks (à 180-200 g, 3 cm dick)4
-
Salz2 TL
-
Pfeffer¾ TL
-
Thymian4 Zweige
-
Schalotten halbiert50 g
-
Estragon abgezupft1 - 2 Stängel
-
trockener Weißwein50 g
-
Weißweinessig1 EL
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Braten200 g
-
Eigelb4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1365 mg
Białko
71 g
Kalorie
4941 kJ /
1181 kcal
Tłuszcz
96 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
49 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thunfisch-Spaghetti
45 min
Hirschrücken mit Cranberry-Kompott, Pilz-Knödeln und Kürbis
2 godz. 30 min
Spaghetti Carbonara
35 min
Spaghetti mit Sardellen und Knoblauchbrösel
40 min
Original französische Zwiebelsuppe
1 godz.
Vitello Tonnato
24 godz.
Spaghetti Carbonara
35 min
Gulasch
2 godz. 20 min
Entenbrust mit Rotkohl und Selleriepüree
1 godz. 35 min
Rumänische Hackfleischröllchen (Mititei)
9 godz.
Spaghetti alla carbonara
30 min
Oktopus "à Lagareiro"
1 godz. 30 min