Rosa gebratene Rindersteaks mit Sauce Béarnaise

5.0 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Zitronensaft
    30 g
  • Rinderfiletsteaks (à 180-200 g, 3 cm dick)
    4
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer
    ¾ TL
  • Thymian
    4 Zweige
  • Schalotten halbiert
    50 g
  • Estragon abgezupft
    1 - 2 Stängel
  • trockener Weißwein
    50 g
  • Weißweinessig
    1 EL
  • Butter in Stücken, und etwas mehr zum Braten
    200 g
  • Eigelb
    4

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 1181 kcal / 4941 kJ
Białko 71 g
Tłuszcz 96 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 49 g
Sód 1365 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...