Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite para engrasar
- 120 g de cebolla en trozos
- 600 g de filetes de merluza fresca en trozos
- 1 huevo
- 30 g de azúcar
- 3 g de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 100 g de sémola
- pimentón dulce
- Wartości odżywcze
- na 15 rebanadas
- Kalorie
- 4432.4 kJ / 1059.4 kcal
- Białko
- 124.7 g
- Węglowodany
- 116.6 g
- Tłuszcz
- 10.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 14.9 g
- Sód
- 1562.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de jamón, queso y tomate
1 godz. 10 min
Ñoquis de sémola
3h 30min
Jalá
2h
Pan de nuez Uruguayo
1h 5min
Quiche de puerros
1 godz. 10 min
Solomillo de cerdo con coleslaw
55 min
Guiso típico Uruguayo
55 min
Emulsión de remolachas
1 godz. 30 min
Buñuelos de acelga
45 min
Leicaj
50 min
Cuadraditos de limón y amapola
45 min
Salsa criolla
5min