Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 dientes de ajo
- 100 g de tomates secos (hidratados durante 30 minutos en agua caliente)
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 - 2 filetes de anchoas en aceite
- 180 g de crema
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 4350 kJ / 1040 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 78 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min
Polenta cremosa con salsa boloñesa
1 Std. 25 Min
Pastel de pollo y batata extra dulce
1小时
Tarta de peras y almendras
1 Std. 25 Min
Galletitas de parmesano y romero
25min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55min
Soufflé de calabaza
1小时
Ñoquis de papa
1 Std. 30 Min
Bondiola con salsa de vino tinto
1小时
Budín de naranja
1小时
Salsa criolla
5 dk
Budín de mandarinas
55min