Dip de tomates secos
TM6 TM5

Dip de tomates secos

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 100 g de tomates secos (hidratados durante 30 minutos en agua caliente)
  • 1 cucharada de orégano seco
  • 1 - 2 filetes de anchoas en aceite
  • 180 g de crema
  • ½ cucharadita de pimienta negra molida

Wartości odżywcze
na 1 unidad
Kalorie
4350 kJ / 1040 kcal
Białko
26 g
Węglowodany
59 g
Tłuszcz
78 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy