![Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/10C482E2-FF3C-44EC-91AD-2A1CCDB69AA6/Derivates/e5fe534d-4c07-49f4-b8dc-99de1df22003.jpg)
Wersje kompatybilne
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Filling
- 150 g fresh spinach leaves, rinsed (see Tip)
- 1 garlic clove
- 10 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g walnuts, shelled, halved
- 6 fresh basil leaves
- 125 g fresh ricotta cheese
- ½ tsp sea salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Turkey
- 700 - 800 g turkey breast, skin on, boneless, boned and rolled
- 6 - 9 slices Parma ham
- 1300 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2116.3 kJ / 505.8 kcal
- Białko
- 56.5 g
- Węglowodany
- 4.6 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.2 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 1207.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1hod. 10min
Radish Carpaccio with Cod (TM6)
Brak ocen
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1小时 20 分钟
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 Std.
Sufganiyot
2 Std. 30 Min
Mandarin Almond Cookies
Brak ocen
Shrimp Aguachile
15 分钟
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 分钟
Maple Miso Vinaigrette
5 Min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 Std. 30 Min
Deviled Eggs
20 分钟
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 分钟