Urządzenia i Akcesoria
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Filling
-
fresh spinach leaves rinsed (see Tip)150 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)10 g
-
walnuts, shelled, halved50 g
-
fresh basil leaves6
-
fresh ricotta cheese125 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Turkey
-
turkey breast, skin on, boneless boned and rolled700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 slices
-
water1300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1207.6 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
2116.3 kJ /
505.8 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thanksgiving Feast
16 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Broccoli and Cauliflower Salad (Surówka brokułowo-kalafiorowa)
5 Min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 Min
Salmon with Vegetable Sauce
25 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Carnitas
50 Min
CA Digital Flipbook #1
2 Std.
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35 Min
Cherry Amaretto Dream
10 Min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45 Min
Saskatoon Berry Jam
35 Min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10 Min
Chicken adobo
30 Min