Urządzenia i Akcesoria
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Filling
-
fresh spinach leaves rinsed (see Tip)150 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)10 g
-
walnuts, shelled, halved50 g
-
fresh basil leaves6
-
fresh ricotta cheese125 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Turkey
-
turkey breast, skin on, boneless boned and rolled700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 slices
-
water1300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1207.6 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
2116.3 kJ /
505.8 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thanksgiving Feast
16 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Bacon Mayonnaise
20 min
Sautéing Onions and Garlic
Brak ocen
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Brak ocen
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Orange Pound Cake
1 godz. 15 min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10 godz. 30 min
Grated Carrot Salad
10 min
Double Vanilla Ice Cream
12 godz.
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Chicken Curry (Filipino Style)
35 min