Urządzenia i Akcesoria
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
Filling
-
fresh spinach leaves rinsed (see Tip)150 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)10 g
-
walnuts, shelled, halved50 g
-
fresh basil leaves6
-
fresh ricotta cheese125 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Turkey
-
turkey breast, skin on, boneless boned and rolled700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 slices
-
water1300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1207.6 mg
Białko
56.5 g
Kalorie
2116.3 kJ /
505.8 kcal
Tłuszcz
28.5 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thanksgiving Feast
16 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Brak ocen
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Hummus
10 min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
Peanut Butter Banana Dream
35 min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 godz. 20 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min