Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite de oliva
- 4 diente de ajo
- 500 g de carne de res para guisar, en cubos (2 cm)
- 60 g de cebolla cambray
- 60 g de salsa de soya
- 20 g de aceite de ajonjolí
- 2 cdas de azúcar mascabado
- ½ cdita de hojuela de chile seco
- 1 cdita de jengibre seco en polvo
- 1 cdita de esencia de vainilla
- 2 cdas de pasta de chile coreano
- 125 g de pera, peladas, cortadas en trozos (2 cm)
- de perejil, picado (para decorar)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1400.4 kJ / 334.7 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 18.4 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 1428.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake algodón japonés
1h 45min
Bowl de arrachera con chile verde TM6
1sa
Bowl de carne coreano TM6
1sa
Tagine de res, arroz especiado y mini pastel de pistache al vapor.
Brak ocen
Sandwich Reuben de res a la parrilla
Brak ocen
Arroz con pollo al jengibre con salsa de cacahuate
1sa
Ensalada de pasta de verano
30 Min
Sukiyaki de pollo
45 Min
Salmón asado con miso y salsa picante gochujang
7 Std. 30 Min
Ensalada cremosa de camarones
35 dk
Sopa de pollo asiática
45 Min
Bacalao con risotto de betabel y lemon grass al vacío TM6
2h 10min