Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite de oliva
- 4 diente de ajo
- 500 g de carne de res para guisar, en cubos (2 cm)
- 60 g de cebolla cambray
- 60 g de salsa de soya
- 20 g de aceite de ajonjolí
- 2 cdas de azúcar mascabado
- ½ cdita de hojuela de chile seco
- 1 cdita de jengibre seco en polvo
- 1 cdita de esencia de vainilla
- 2 cdas de pasta de chile coreano
- 125 g de pera, peladas, cortadas en trozos (2 cm)
- de perejil, picado (para decorar)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1400.4 kJ / 334.7 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 18.4 g
- Tłuszcz
- 20.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.2 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 1428.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bisteces para dos TM6
35min
Lentejas con res y plátano macho
45 min
Pollo a la paprika en olla
45 min
Pink bowl de frutos rojos
15min
Palitos de pescado al horno con dip de calabaza
40 min
Pollo a la Cubana
40 min
Pechugas rellenas en salsa de chipotle
1h 10min
Pastalaya del sur de Luisiana
1h
Tortitas de coliflor con pollo en salsa roja
1h
Tostadas de jícama con tinga de pollo
30 min
Bowl de desayuno con smoothie de matcha
5min
Filete marinado en café con salsa de frutos rojos y ensalada verde
4 godz. 30 min