Urządzenia i Akcesoria
Cherry Blossom Steamed Dumplings
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
16 pieces
Składniki
Prawn filling
-
medium-sized prawns deshelled and patted dry with kitchen towel180 g
-
salt½ tsp
-
sugar¾ tsp
-
white pepper powder¾ tsp
-
potato starch1 ½ tsp
-
egg white1
-
toasted sesame oil2 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
Dumpling skin
-
wheat starch80 g
-
potato starch80 g
-
purple sweet potato powder10 g
-
water670 g
-
vegetable oil for greasing1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
169 mg
Białko
3 g
Kalorie
243 kJ /
58 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Homemade Chicken Stock
50 min
Homemade tallow or lard
25 godz. 15 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Pork and prawn dumplings
55 min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2 godz. 30 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40 min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 godz.
Menudo
45 min
Dairy-free pumpkin soup
30 min
Ginger Tea Paste
35 min