Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 白蘿蔔 ,去皮,切成能放入進料口的寬度
- 2 茶匙 鹽 ,醃製用
- 200 克 豬絞肉
- 2 支 蔥 ,切蔥花
- 10 克 醬油
- 5 克 蠔油
- 1 小撮 鹽
- 1 小撮 白胡椒粉
- 油
- Wartości odżywcze
- na 1 片
- Kalorie
- 608.4 kJ / 145.4 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 11.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 1126.3 mg