Urządzenia i Akcesoria
French onion pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Gruyère cheese cut into pieces (3 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)500 g
-
unsalted butter30 g
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 - 4 sprig
-
Dijon mustard1 ½ tsp
-
white wine100 g
-
fresh Swiss brown mushrooms sliced250 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
liquid beef stock (see Tips)520 g
-
orecchiette pasta250 g
-
sea salt½ tsp
-
fresh parsley leaves to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
591.8 mg
Białko
24.2 g
Kalorie
2587.5 kJ /
618.4 kcal
Tłuszcz
28.3 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
12.7 g
Węglowodany
63.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 godz. 10 min
Individual chicken wellingtons with mustard tarragon sauce
1 godz. 35 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Pastie slice
55 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 min
Blueberry and lemon curd muffins
50 min
No fail mash potato
20 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min