Urządzenia i Akcesoria
Granola sans allergènes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
12 portion
Składniki
-
85 g de cerises acides sèches85 g de canneberge séchées
-
170 g de flocon d'avoine
-
30 g de millet en grains soufflé
-
60 g de graines de tournesol brut
-
30 g de graines de citrouille brut
-
1 c. à thé de cannelle en poudre
-
1 c. à thé de noix de muscade fraîchement râpée
-
1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
-
140 g de miel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
18.4 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
649.1 kJ /
155.1 kcal
Tłuszcz
4.2 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
28.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Collations sans allergènes
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Petits pains moelleux
1 godz. 45 min
Salade fraîcheur avocat & concombre
20 min
Pain Portugais (Pão de água)
3 godz. 45 min
Gaufre de pomme de terre toute garnie
Brak ocen
Farine tout-usage sans gluten
5 min
Pain à la banane
1 godz. 50 min
Petits pains mollets
Brak ocen
Riz aux herbes
35 min
Pure Sunrise
10 min
Sauce thaï aux cacahuètes
15 min
Riz au porc bruni
1 godz.
Boules aux dattes et aux noix
20 min