Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM6)

Cuisses de poulet teriyaki Sous vide (TM6)

4.5 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • 60 g de sauce soja
  • 45 g de miel
  • 15 g de cassonade
  • 30 g de vinaigre de riz
  • 1 c. à thé de gingembre frais râpé
  • ¼ c. à thé de poivre de Cayenne moulu
  • 70 g de saké (vin de riz)
    70 g d'eau
  • 4 hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (environ 170 g chacun)
  • 1360 g d'eau
  • 2 c. à thé de jus de citron
  • 1 ½ c. à thé de fécule de maïs
  • 1 c. à soupe de graines de sésame grillées
  • 1 - 2 oignons verts émincés en biais
  • 1 piment frais paré et épépiné, émincé en biais

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 531.6 kcal / 2224.2 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 33.4 g
Węglowodany 18.1 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 8.9 g
Sód 1003 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...