Urządzenia i Akcesoria
Liver cake
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portions
Składniki
Liver pancakes
-
chicken livers600 g
-
eggs2
-
plain flour50 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
vegetable oil to fry
Filling
-
onion cut into quarters160 g
-
carrot cut into slices100 g
-
garlic cloves3
-
vegetable oil40 g
-
tomato sauce (see Tips)85 g
-
mayonnaise (see Tips)100 g
Assembly
-
mayonnaise (see Tips)20 g
-
fresh dill leaves only, to serve (see Tips)
-
green capsicum deseeded and cut into cubes (0.5 cm)50 g
-
red capsicum deseeded and cut into cubes (0.5 cm)50 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
333.2 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
1239.1 kJ /
296.1 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min
Black-eyed bean stew with whole squid
5 godz. 15 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Chocolate and nut babka
3 godz.
Steamed Molotof
30 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Ukrainian chebureks
1 godz. 35 min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Ham and cheese canelé
49 godz.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min