Urządzenia i Akcesoria
Liver cake
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portions
Składniki
Liver pancakes
-
chicken livers600 g
-
eggs2
-
plain flour50 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
vegetable oil to fry
Filling
-
onion cut into quarters160 g
-
carrot cut into slices100 g
-
garlic cloves3
-
vegetable oil40 g
-
tomato sauce (see Tips)85 g
-
mayonnaise (see Tips)100 g
Assembly
-
mayonnaise (see Tips)20 g
-
fresh dill leaves only, to serve (see Tips)
-
green capsicum deseeded and cut into cubes (0.5 cm)50 g
-
red capsicum deseeded and cut into cubes (0.5 cm)50 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
333.2 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
1239.1 kJ /
296.1 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini & Sweet Potato Waffle with Smoked Salmon
1 godz.
IDB2024
2 godz.
Portuguese green eggs
50 min
Pea shakshuka with bacon dust
55 min
Chipotle Sabayon Poached Eggs (Jeremiah Stone and Fabian von Hauske)
45 min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Chicken Liver Pate
25 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25 min
Spinach and smoked salmon roulade
24 godz. 35 min
Borscht
50 min