Urządzenia i Akcesoria
Italian Seasoning Rub
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
7 oz
Składniki
-
salt2 oz
-
dried basil3 tbsp
-
dried oregano3 tbsp
-
dried parsley3 tbsp
-
dried thyme1 tbsp
-
dried rosemary1 tbsp
-
fennel seeds2 tsp
-
dried marjoram2 tsp
-
celery seeds2 tsp
-
dried red pepper flakes1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
garlic powder1 tbsp
-
onion powder1 tbsp
-
brown sugar1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
3148.2 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
170.3 kJ /
40.7 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed berry jam
50 min
Cranberry and rosemary chutney
40 min
Spicy Cajun rub
5 min
Rosemary Salt
24 godz. 5 min
Everyday gourmet butter
35 min
Garlic Paste
20 min
Chinese Five Spice
5 min
Walnut Brittle
1 godz. 30 min
Butter with Sun-dried Tomatoes, Basil and Parmesan
10 min
Gluten free baking powder
5 min
Fruit, Date and Nut Chop
5 min
Golden syrup
55 min