Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Honeyed Figs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
16 pieces
Składniki
-
fresh figs halved, stems trimmed8
-
honey3 oz
-
balsamic glaze3 oz
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
salt1 pinch
-
star anise1
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
ice cream to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
10 mg
Białko
0 g
Kalorie
197 kJ /
47 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-Vide
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Black Garlic and Onion Jam
55 min
Black garlic and onion jam
55 min
Pickled Mushrooms
6 godz. 30 min
Pineapple Infused Gin and Tonic
26 godz. 15 min
Orange Peel Marmalade
5 godz. 30 min
Steamed Whole Grain Bread
3 godz. 25 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Steamed Red Bean Rice Cake
1 godz. 10 min
Caramelized Red Onion Chutney
24 godz.
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min