Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Honeyed Figs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
16 pieces
Składniki
-
fresh figs halved, stems trimmed8
-
honey3 oz
-
balsamic glaze3 oz
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
salt1 pinch
-
star anise1
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
ice cream to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
10 mg
Białko
0 g
Kalorie
197 kJ /
47 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sous-Vide
8 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Eggcellent Caesar Dressing
10 Min
Porcini mushroom salt
5 Min
Stewed prunes
55 Min
Greek Yogurt
11 Std. 40 Min
Coconut Yogurt
11 Std. 30 Min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 Min
Plain Yogurt in Varoma
12 Std.
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 Std.
Macadamia Nut Milk
10 Min
Cottage cheese
4 Std. 30 Min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Herbed lavosh
55 Min