Urządzenia i Akcesoria
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
water for soaking
Pomegranate and parsley topping
-
red wine vinegar50 g
-
caster sugar2 tbsp
-
salt2 tsp
-
water100 g
-
red onion cut into thin slices½
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped5 sprigs
-
pomegranate arils only½
Preserved lemon dressing
-
preserved lemon1 piece
-
natural yoghurt170 g
-
olive oil2 tbsp
-
water2 tbsp
-
ground black pepper to season
-
caraway seeds1 tsp
Salmon and potatoes
-
fresh boneless salmon fillet800 - 900 g
-
za'atar plus extra to season (see Tips)2 - 3 tsp
-
olive oil for drizzling
-
water800 g
-
new baby potatoes8 - 12
-
slivered almonds toasted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1348.2 mg
Białko
56.8 g
Kalorie
3436.8 kJ /
818.3 kcal
Tłuszcz
51.7 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
20 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 Std. 40 Min
Spicy Tomatillo Oyster Shooters
15 Min
Blackened Fish Burger
55 Min
Peanut soba noodle wonton cups
40 Min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 Std. 25 Min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 Std.
Carrot, pumpkin and ginger purée
20 Min
Chimichurri Roast Chicken
1 Std. 20 Min