Zoodles with Broccoli Pesto
TM6

Zoodles with Broccoli Pesto

5.0 (1 ocena)

Składniki

Broccoli Pesto

  • 1 garlic clove
  • 2 oz broccoli florets
  • 1 oz blanched almonds
  • 1 oz Parmesan cheese, cut into pieces (1 in.)
  • 3 oz grapeseed oil
  • 1 ½ tsp apple cider vinegar
  • ½ tsp salt, to taste
  • 2 - 3 sprigs fresh basil, leaves only

Zoodles

  • 7 oz zucchini, ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width
  • 7 oz carrots, ends trimmed, cut into pieces no longer then the pusher
  • 17 ½ oz water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1152 kJ / 274.3 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
4.5 g
Tłuszcz
25.4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Błonnik
5 g
Sód
130.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy