Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di burro morbido, a pezzi più un po’ per ungere
-
1
cucchiaio di pangrattato
lub 1 cucchiaio di mandorle tritate - 250 g di patate americane dolci, in pezzi
- 60 g di zucchero
- 1 banana matura grande (circa 130 g)
- 2 uova
- 300 g di farina di farro bianca
- 1 cucchiaino di lievito in polvere
- 2 pizzichi di cannella in polvere
- 1 pizzichi di zenzero, secco, macinato
- 80 g di gherigli di noce, tagliati a metà
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 968.6 kJ / 231.5 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 29 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 131.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 Min
Porridge con frutta fresca
15min
Bevanda disintossicante alla pera e mela
10min
Dahl di zucca
30 menit
Melanzane al vapore con riso
1h
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Brak ocen
Polpettine di carne e carote con ratatouille
35min
Salsa french dressing
20min
Couscous all'arancia con salmone al vapore
35min
Peperoni con tofu e fagioli
1h
Crema Thermomix® per le feste
25 Min
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min