Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 gramů vlašských ořechů
- 3 polévkové lžíce másla
- 1 čajová lžička hnědého cukru
- 1 čajová lžička kardamomu, drceného
- 1 čajová lžička soli
- 150 gramů žitné mouky
- 350 gramů celozrnné pšeničné mouky, "chlebová mouka z pšenice"
- 1 kostka droždí
- 400 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 9996 kJ / 2387 kcal
- Białko
- 72.6 g
- Węglowodany
- 375.7 g
- Tłuszcz
- 74 g
- Błonnik
- 57 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Žitný vícezrnný chléb
1h 15min
Špaldovo-pohankový chléb
1h 30 min
Celozrnné housky
2h
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1h 20 min
Medovo – ořechový chléb
3h 50min
Zázvorovo-banánový pudink
1h 5 min
Fíková pomazánka s lískovými oříšky
20 min
Bagety s vlašskými ořechy
1h 45 min
Žitný chléb
3h 50min
Směs na pečení chleba s rajčaty a bylinkami
10 min
Bageta
3 godz. 45 min
Chléb z ovesných vloček, ořechů a semínek
5 godz. 15 min