Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ svazku petržele, čerstvé, pouze listy, omyté a osušené, dle chuti
- 60 gramů cibule napůl
- 1 - 2 stroužky česneku
- 1 chilli paprička, čerstvá, malá, bez jadérek
- 20 gramů slunečnicového oleje
- 400 gramů sekaných rajčat v plechovce
- ½ čajové lžičky soli
- 3 špetky pepře, černého, mletého
- 1400 gramů dýně Hokkaidó, bez semínek, na půlměsíčky (1 cm)
- 50 gramů hladké mouky
- olej na smažení
- pepř celý, směs
- muškátový oříšek, nastrouhaný
- citrónová šťáva
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 8.95 g
- Węglowodany
- 44.68 g
- Tłuszcz
- 6.53 g
- Błonnik
- 6.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petrželový nápoj
5 min
Čerstvý sýr z jogurtu marinovaný v bylinkovém oleji
12 Std. 15 Min
Červené pesto
5 min
Anglické kedgeree
45 min
Ananasová pěna
1 min
Piškot se srdíčkem
3 Std.
Hummus z červené řepy
10 Min
Okurková raita s mátou
25min
Mrkvové RAW špagety s avokádovým pestem
15min
Krevetové lupínky
Brak ocen
Frittata s odřezky ze zeleniny
35 min
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13 godz. 30 min