Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 c. à café d'huile de tournesol pour graisser
- 100 g de chocolat noir extrafin 50% de cacao, en morceaux
- 100 g de chocolat au lait, en morceaux
- 100 g de beurre, en morceaux
- 3 œufs
- 60 g de sucre
- 50 g de farine
- 500 g d'eau
- crème glacée, vanille, selon les goûts
- fruits rouges, variés, frais, selon les goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1749.4 kJ / 418.1 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 34.1 g
- Tłuszcz
- 28.7 g
- Błonnik
- 2.6 g
Alternatywne przepisy
Tourte aux noix de l'Engadine
1 godz. 15 min
Crème glacée aux fruits
5 min
Tri-Tip de bœuf aux épis de maïs et côtes de bette
Brak ocen
Tarte aux pruneaux (2 portions)
55 min
Œufs colorés en orange
55 min
Glace matcha
10h 30min
Ail et oignons légèrement rissolés (200 g)
20min
Knöpfli
50min
Salade de concombre et vinaigrette à l’aneth
Brak ocen
Bûche de Noël
2h 45min
Ragoût de bœuf
1h 50min
Gâteau à l’orange
50min