Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 100 g d'amandes, avec peau, et une grande quantité d'eau froide
Le jour même
- 1030 g d'eau
- 80 g de sucre brun
- 160 g de pistaches décortiquées, non salées
- 40 g d'amandes en poudre
- 30 g de sucre en poudre
- 25 g de maïzena
- 2 oeufs
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1756.8 kJ / 422 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 29.2 g
- Tłuszcz
- 27.2 g
- Błonnik
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce choron
20 min
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 min
Pizza à la crème de potiron, mozzarella fumée et bacon
3 Std. 50 Min
Caramel au beurre salé
1 godz. 45 min
Crème dessert
15 Min
Galette des rois aux poires et aux raisins
1 Std. 50 Min
Muffins Noir&Blanc
1h
Crème dessert
15 Min
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1 godz. 30 min
Pilaf de riz sauvage au porc
1 godz. 10 min
Sabayon à la liqueur à l'orange
15 Min
Frangipane aux poires
1 godz. 30 min