Schweinebäckchen-Ragout mit Morcheln

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Schweinebäckchen in Würfeln (2 cm)
    400 g
  • Öl
    50 g
  • Zwiebeln geachtelt
    140 g
  • Weißwein, trocken
    50 g
  • Cognac
    30 g
  • 5-Gewürze-Pulver
    2 TL
  • Salz
    5 - 10 g
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Worcester-Sauce
    5 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Wasser
    420 g
  • Speisestärke
    20 g
  • Morcheln, frisch
    100 g
    30 g Morcheln, getrocknet, nach Packungsangabe vorbereitet
  • Erbsen, TK (opcjonalnie)
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1204.3 mg
Białko 21.4 g
Kalorie 1555.5 kJ / 371.8 kcal
Tłuszcz 25.6 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...