Rindfleischstreifen und Spargel

Rindfleischstreifen und Spargel

2.9 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 Portionen

Składniki

  • Petersilie abgezupft
    5 g
  • Zwiebel halbiert
    50 g
  • Butter
    20 g
  • Olivenöl
    50 g
  • Spargel in Stücken (5-6 cm)
    500 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Rindergeschnetzeltes (1 x 3-4 cm), trocken getupft
    300 g
  • Granatapfelkerne
    25 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 128 mg
Białko 39 g
Kalorie 2347 kJ / 561 kcal
Tłuszcz 41 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...